En Acierta consulting t’oferim

Estratègias de màrqueting, vendes, comunicació e innovació

la meva missió, ÉS fer créixer la teva empresa de forma eficaç, sense renunciar als teus valors, la teva pròpia essència, sentint-te feliç amb la vida professional que tant anheles.

Pasar a la acción con Sandra Cordone_Acierta Consulting

Hola, soc la Sandra Cordone Consultora, Mentora Formadora i Speaker.

Treball amb persones decidides, principalment autònoms i petits empresaris, creant accions estratègiques úniques i efectives
100% personalitzades per al teu negoci.

Dic que sóc pol·linitzadora d’empreses

perquè guio i acompanyo a les mateixes a aconseguir

➕ Visibilitat ➕ Vendes ➕ Acció.

CONNECTAR, OPTIMITZAR i visibilitzar TEU NEGOCI DE FORMA EFICAÇ és possible

estic disposada a Digitalitzar-ho amb

BONAS PRÀCTIQUES PER ATRAURE CLIENTS

Si vols passar a l’acció 

AMB MI ACONSEGUIRÀS:

MÉS CLIENTS: Desenvoluparé estratègies que automatitzin la captació i mantinguin un flux constant de clients potencials. Posant en marxa accions que t’ajudaran a aconseguir clients ideals, amb els que realment vols treballar.

ORDRE, CLAREDAT I ENFOCAMENT: Connectar-te amb l’essència del que vols ser i oferir. T’ajudaré a trencar amb els teus pensaments que limiten l’evolució natural del teu negoci. Posarem focus en avançar, aprendre, créixer i innovar.

COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA: S’han acabat les traves per crear, estructurar i gestionar els teus continguts online i offline. A partir d’ara ampliarem la teva visibilitat durant les 24 hores els 365 dies de l’any. Acompanyada al seu torn d’una documentació comercial professional.

Prepara’t per gaudir d’un BRANDING DE MARCA PERSONAL i EMPRESARIAL AUTÈNTIC i ESPECIAL, amb característiques i valors que deixaran empremta, perquè cada persona i negoci és únic.

TENIR UNA WEB QUE ENAMORI: Senzilla però potent, estètica i que transmeti els teus valors. Et aportaré un màrqueting estratègic de qualitat, que et faciliti la generació de negoci, amb bona planificació SEO i automatitzacions que et estalviaran molt de temps.

XARXES SOCIALS: Que et relacionin amb el teu públic ideal. Construiré perfils que comuniquen i fan negoci. Et asesoraré en com pots dinamitzar els teus canals online. Crearé per a tu, un Pla de relacions públiques digitals a mida, pràctic i fàcil de gestionar.

INNOVACIÓ I DIGITALITZACIÓ: Si ja tens un web però no acaba d’agradar-te perquè no genera cap relació comercial, posarem en marxa metodologies funcionals i senzilles, que et permetran transformar, innovar, escalar i expandir el teu negoci.

la meva missió, ÉS fer créixer la teva empresa de forma eficaç, sense renunciar als teus valors, la teva pròpia essència, sentint-te feliç amb la vida professional que tant anheles.

Estàs desorientada?

ACCEDEIX A LES MEVES MENTORIES ONLINE ON T’AJUDARÉ A POSAR FOCUS

M’explicaràs en què puc ajudar-te, i juntes implementarem les tàctiques i accions, les més actuals i adequades per a les teves necessitats i sector.

EL TEU ESFORÇ VA EN AUGMENT?

Si …, Necessites impulsar el teu negoci. Potenciar les teves estratègies de Màrqueting per generar més i millors Vendes. Ser més visible, que coneguin el que fas i ofereixes. Innovar amb les tàctiques i accions més actuals i adequades per a diferenciar-te dels teus competidors.

Llavors en aquest cas, puc ajudar-te a establir el teu rumb.

CENTRA'T EN LO QUE ETS BONA

Per atraure, connectar i delectar al teu públic objectiu necessites una estratègia adequada i molt de temps. Aquest temps ho hauries de dedicar al que realment ets bona, que és TREBALLAR AL TEU DO, LA TEVA EXPERTISE.

I és per això que em poso a la teva disposició, perquè parlem sobre les teves necessitats i com els meus coneixements i la flexibilitat dels meus serveis poden ser-te d’utilitat.

PUC AJUDAR-TE!

Per donar cobertura a les teves necessitats, he creat una sèrie de PACKS de consultes en línia, fes clic aquí, per reservar el pack de sessions que més s’ajusti al que estiguis buscant.

  • No es tracta d’un pla predefinit amb antelació.
  • Tampoc és, un infoproducto o patró que jo hagi creat per vendre a tort ia dret.
  • Cada persona, cada empresa i cada context poden derivar a tot un món de possibilitats i de formes d’observar, analitzar i prendre un curs d’acció determinat.

Et facilito eines, metodologies i recursos, orientats a l’ENFOCAMENT que necessites TU i el teu NEGOCI.

FORMA PART DE LA MEVA COMUNITAT

Per seguir coneixent-nos més, on comparteixo coneixements, estratègies, motivació i inspiració, i algun que altre

“Truco del Almendruco” wink

Cuentas de Instagram

Properament reprendrem les SESSIONS EN DIRECTE, per practicar molt sobre accions de màrqueting, vendes i digitalització.