Hola, sóc Sandra Cordone Consultora, apassionada de la formació, mentora d’emprenedors, petites empreses, i una gran motivadora.

Desitjo compartir amb tu, tot el que sé de Màrqueting estratègic, les vendes, i la tecnologia que necessites per organitzar, automatitzar, donar visibilitat i escalar el teu negoci.

Amb els meus serveis, formacions i programes, aprendràs a treballar amb metodologies que funcionen, perquè estan més que provades.

Seràs capaç de crear estratègies reeixides, atraure més clients, millorar la comunicació amb ells, dissenyar o actualitzar els teus espais digitals, reforçar la teva imatge de marca, potenciar les teves habilitats, el teu talent incrementar la teva productivitat i aconseguir resultats.

Treballarem junts en crear i fer créixer la teva empresa de forma eficaç, sense renunciar als teus valors, la teva pròpia essència, sentint-te feliç d’aconseguir l’estil de vida professional que tant anheles

Coneix-me una mica més… 

Estimo la meva casa, la meva família, els amics i la gossa Tòfona; a qui vaig adoptar fa 8 anys i amb qui tenim una connexió molt especial.

Alegre, entusiasta, intuïtiva, segura del que sóc i el que vull, m’agrada conèixer persones i connectar-les entre si quan percebo i sé que els seus projectes i energia, es beneficiarien mútuament. Facilito la col·laboració.

Sóc una persona summament curiosa amb el coneixement, i és per això que estic en continu aprenentatge de coses molt diverses, però que sento em complementen i m’ajuden a seguir creixent.

M’estic permetent ser imperfecta, no t’imagines el bé que em senta…

Sé gaudir de les petites coses, però també tinc gustos cars com el viatjar, al meu entendre, el millor diners invertits sense cap dubte.

Adoro a els infants, m’agrada compartir temps amb ells, veure’ls interactuar, escoltar-los…, i al costat de la meva gossa Tòfona i els espais naturals, solen ser un dels meus cables a terra.

Tinc hobbies molt dispersos, estimo llegir, els jocs de taula, veure créixer i tenir cura de les meves plantes, quedar amb amics, sóc submarinista, apicultora, motera, gaudeixo passejant per entorns plens d’història. A tot li trobo relació, i això moltes vegades m’inspira per aplicar-ho després a mi treball.

Biografia professional

DECIDIDA A AJUDAR PROFESSIONALS AUTÒNOMS I PETITES EMPRESES A CONSTRUIR LES SEVES PRÒPIES ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING, VENDES, COMUNICACIÓ I INNOVACIÓ TECNOLÒGICA, QUE ELS PERMETIN DONAR VISIBILITAT, DESENVOLUPAR I IMPULSAR EL SEU NEGOCI

Consultora, formadora i amb vocació de servei, els seus clients diuen que fa fàcil el que trobaven difícil, té alta capacitat de treball i una energia que s’encomana.
La seva missió, formar i guiar persones a crear la seva pròpia empresa, i millorar la que tenen; apostant per la frescor, autenticitat i la motivació i els valors.

Sandra, participa en nombrosos Centres de Promoció Econòmica de Catalunya, per ajudar a desenvolupar el teixit productiu de les empreses i comerços de diverses ciutats.

També col·labora amb centres de formació, com Rosa Valls Formació (Escola d’Art Floral), i Mercabarna Flor, on imparteix cursos, tallers, ponències.

La conviden a diferents mitjans de difusió Radial, encara que la seva col·laboració permanent la té a Ràdio Sabadell (la seva ciutat), on produeix una sèrie de Podcast dirigits a

Emprenedors, Comerços i petites empreses. Al seu torn, participa en tertúlies de Dones Empresàries, tractant temes de l’actualitat, igualtat i accions de Networking de valor.

Com Consultora experta, col·labora amb el Recull de la Diputació de Barcelona, Foment Formació, ESEC Formació, Centre Metal.lurgic de Sabadell i l’Ateneu de Sant Cugat. Ha estat formadora a Barcelona Activa, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona.

És membre de la junta directiva dADE Vallès (Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals de l’Vallès), sòcia de ADEESQV (Associació de Dones Emprenedores i Empresàries de Sant Quirze, i participa activament en molts grups de dones a nivell nacional i internacional.

Amb estudis en Màrqueting i Comercialització, Relacions Públiques, Protocol i Enginyeria en Sistemes, l’experiència que ella considera de més valor, és la apresa per la vida mateixa, la seva família, companys de treball, amics, projectes i la societat en general.

Creu en les persones i el seu potencial, de manera que la veuràs ser molt activa (quan se li presenta l’oportunitat), anunciant amb orgull, els reptes aconseguits i èxits dels seus clients, alumnes, companyes, dones i homes a qui empondera.

Va començar a treballar als 17 anys com a formadora i assistent de formació, preparant material per a impartir cursos, contractes, organitzant agendes i altres. Va treballar en diverses empreses multinacionals del seu país natal, on va tenir l’oportunitat d’aprendre les funcionalitats de departaments diversos, dedicant els últims anys a Administrar Xarxes Informàtiques, i tenint al seu càrrec departaments tècnics i de formació. Pràcticament sempre ha treballat amb homes, i això la va portar a afermar la seva convicció d’emponderar a la dona, tant en el món laboral com al món social.

Després va venir a viure una experiència professional a Barcelona, donant continuïtat a el sector de la tecnologia Consultiva; es va enamorar d’aquesta meravellosa ciutat i va establir arrels aquí.

Va seguir treballant en Multinacionals del sector tècnic, com a Consultora i responsable de Desenvolupar negoci per a un fabricant de Software LIDER en el mercat mundial, sent al seu torn interlocutora entre els departaments tècnics i Comercial, per contribuir a que els projectes es compleixin en funcionalitat, temps i expectatives dels clients. Ha segut pionera en aquest tipus de perfils, encara tan necessaris en l’actualitat en les empreses.
No va poder evitar participar en tot el referent al Màrqueting, donat que al seu parer tots els fabricants de software semblaven dir el mateix, i la seva creativitat i joventut no li permetien deixar passar per alt la renovació d’una estratègia que considerava super important.

El 2011 va decidir Emprendre seu propi projecte, Acierta Consulting (la seva empresa), en la qual bolcar tot l’après durant més de 2 dècades de treball i esforç constant.

Ara disposa de l’absoluta llibertat per crear els seus propis Serveis i programes de formació, destinats a cobrir les necessitats de diversos sectors empresarials.

Aconseguir l’èxit de les persones, és la seva addicció. Està compromesa en compartir les seves pròpies metodologies, que et inspiraran i prepararan per gestionar el teu negoci de forma assertiva

Això la porta a mantenir amb tu un estil de comunicació molt propera i directa, atès que no desitja impressionar-te, sinó acompanyar-te; veuràs que evita els formalismes i discursos encartonats.

Si vols OPTIMITZAR les teves estratègies de MÀRQUETING i COMUNICACIÓ, subscriu-te a la seva Newsletter. Rebràs quinzenalment i gratis per email, els seus consells per a marques que vulguin vendre al món digital

Subscriur-te a la newsletter per rebre les meves notícies per email i la meva guia de regal

“MÀRQUETING PER EMPRESES QUE COMENCEN”

col·laboro amb