Mentora d’emprenedors, petites empreses, i una gran motivadora

Hola! Sóc la Sandra Cordone, consultora, apassionada de la formació, estudiant eterna, i incansable investigadora de noves metodologies que t’ajuden a assolir els teus objectius.

Sento enorme satisfacció…

compartint amb tu tot el que sé de Màrqueting estratègic, les vendes, i la tecnologia que necessites per organitzar, automatitzar, donar visibilitat i fer créixer el teu negoci.

Tu tries com vols que treballem

tries alguns dels meus serveis i realitzo aquest projecte, o bé t’apuntes als meus cursos i programes, on aprendràs a autogestionar-te, potenciaràs les teves habilitats, el teu talent, incrementaràs la teva productivitat i aconseguiràs millors resultats.

la meva missió, és fer créixer la teva empresa de forma eficaç, sense renunciar als teus valors, la teva pròpia essència, sentint-te feliç amb la vida professional que tant anheles.

Encara que moltes persones creguin que tinc la vida resolta, he invertit molt de temps a posicionar el meu negoci tal com ara ho veus. A l’igual que tu, a vegades em envaeixen els dubtes, els bloquejos, crec no poder arribar a tot, i aprenc constantment de les lliçons que es em presenten a la vida, amb acceptació ..

Tot el que creus posseeixo, ho he aconseguit amb perseverança, vaig trigar anys a obtenir-lo, tinc alta capacitat de treball i una energia que malgrat el pas dels anys continua creixent, solament espero transmetre humilment la meva experiència, siguin errors o encerts, així juntes brillem més.

Això em porta a mantenir amb tu un estil de comunicació molt propera i directa, atès que no desitjo impressionar-te, sinó acompanyar-te, veuràs que evito els formalismes i discursos encartonats.

No crec…

En les fórmules màgiques, els contes Xinesos de l’èxit immediat, en les persones que s’autodefineixen com gurus o líders, al postureo professional en si.

Sí crec, i valoro cada vegada més

La bona actitud, la frescor, autenticitat, la motivació, l’humor, l’esforç, l’ètica, l’agraïment, la sinceritat i els valors.

Amb estudis en Màrqueting, Comercialització, diversos en Tecnologia, Relacions Públiques i Protocol, Enginyeria en Sistemes i Docència per a la formació ocupacional…

 L’experiència que considero de més valor, és la apresa per la vida mateixa, la meva família, companys de treball, amics, projectes, formacions, els meus viatges i la societat en general.

Si tens algun dubte o consulta, pots deixar-la fent aquí.

 

Saps que m’encanta llegir-te laughing !
Te la respondré en un dels meus articles, vídeos o podcast.

la meva Biografia professional

Tengo 50 tacos (com es diu al meu país), col·loquialment als anys. Així que prepara’t que vénen corbes…

Vaig començar a treballar als 17 anys com a formadora i assistent de formació, preparant material per a impartir cursos, redactar contractes, organitzant agendes i altres. Vaig treballar en diverses empreses Multinacionals del meu país natal, l’Argentina, on vaig tenir l’oportunitat d’aprendre les funcionalitats de departaments diversos, abans d’anar-me’n, em vaig dedicar a Administrar Xarxes Informàtiques, tenint al meu càrrec departaments Tècnics, Comercials i de formació. Pràcticament sempre he treballat al costat d’homes, i això m’ha portat a consolidar la meva convicció involucrar-me en aconseguir la igualtat d’oportunitats.

Després vaig venir a viure una experiència professional a Barcelona, donant continuïtat al meu creixement com a professional en el sector de la tecnologia Consultiva, em vaig enamorar d’aquesta meravellosa ciutat i vaig asseure arrels.

Vaig continuar treballant en Multinacionals de el sector tècnic, aprenent i consolidant els meus coneixements en el Desenvolupament de negoci per a un fabricant de Programari LIDER en el mercat mundial, sent al seu torn interlocutora entre els departaments tècnics i Comercial, per contribuir a que els projectes es compleixin en funcionalitat, temps i expectatives dels clients.

He estat pionera en aquest tipus de perfils, que en l’actualitat segueixen sent tan buscats i apreciats per les empreses.

No vaig poder evitar participar en tot el referent a l’Marketing, atès que al meu parer, tots els fabricants de programari semblaven i semblen dir el mateix. Les meves ànsies per oferir alguna cosa diferent als clients, la meva creativitat i joventut, no em permetien deixar passar per alt la renovació d’estratègies que considerava determinants en marcar la diferenciació.

El 2011 vaig decidir Emprendre el meu propi projecte

Acierta Consulting

(la meva empresa)

en la qual invertir tot l’après durant més de 3 dècades de treball i esforç constant.

Ara disposo d’absoluta llibertat per crear els meus propis Serveis, cursos i programes de formació, destinats a cobrir les necessitats de diversos sectors empresarials.

Moltíssimes gràcies per prendre’t temps per llegir-me i conèixer-me, rep una forta abraçada.

Si vols saber encara més segueix llegint…

Una mica més de mi…

Estimo la meva casa, la meva família, els meus amics i al meu gossa Trufa; a qui vaig adoptar fa 8 anys i amb qui tenim una connexió molt especial.

Alegre, entusiasta, intuïtiva...

segura del que sóc i el que vull, m’agrada conèixer persones i connectar-les entre si, facilitar la col·laboració, quan percebo que els seus projectes i energia, es beneficiarien mútuament.

Sóc una persona summament curiosa amb el coneixement, i és per això que estic en continu aprenentatge de coses molt diverses, però que sento em complementen i m’ajuden a seguir creixent.

M'estic permetent ser imperfecta...

no t’imagines el bé que senti …, el assumir que arribar a la perfecció d’alguna cosa és gairebé impossible, de manera que estic aprenent a deixar anar.
Et resulta conegut el que t’explico?

Sé gaudir de les petites coses, però també tinc gustos cars com el viatjar (al meu entendre, el millor diners invertits sense cap dubte).

Adoro als gossos i nens...

m’agrada compartir temps amb ells, veure’ls interactuar, escoltar-los…, perquè a les nostres converses aprenc molt, i al costat de la meva gossa Trufa, i la natura, solen ser alguns dels meus cables a terra.

Tinc hobbies molt dispersos, estimo llegir, els jocs de taula, veure créixer i tenir cura de les meves plantes, quedar amb amics, sóc submarinista, apicultora, motard, gaudeixo passejant per entorns plens d’història. A tot li trobo relació, i això moltes vegades m’inspira per aplicar-després a la meva feina.

Participo en diversos Centres de formació, on imparteixo cursos, tallers i ponències, com Rosa Valls Formació (Escola d’Art Floral), i Mercabarna Flor, ESEC, Foment Formació, Ateneu de Sant Cugat, Centre cívic Cotxeres Borell, i Centres varis de Promoció econòmica.

Em conviden a diferents medios Radials, encara que mi Col·laboració permanent la tinc a Ràdio Sabadell (la meva ciutat), on produeixo una sèrie de Podcast dirigits a Emprenedors, Comerços i Petites empreses. Al seu torn, participo en Tertúlies de Dones empresàries, tractant temes de l’actualitat, igualtat i accions de Networking de valor.

Com Consultora experta he col·laborat molts anys amb el Recull de la Diputació de Barcelona, Barcelona Activa, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Soc sòcia de ADE Vallès (Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès), i d’ADEESQV (Associació de Dones Emprenedores i Empresàries de Sant Quirze), participo activament en molts grups de dones a nivell nacional i internacional, perquè crec fermament en la igualtat d’oportunitats.

Aconseguir l’èxit de les persones, és la meva convicció. Em autodefino com pol·linitzadora d’empreses, perquè guio i acompanyo a les mateixes a aconseguir ➕ Visibilitat ➕ Vendes ➕ Acció.

<< El que diuen clients, alumnes i col·laboradors >>

ET CONVIDO A QUE T’UNEIXIS A LA MEVA COMUNITAT

Per seguir coneixent-nos més, on comparteixo coneixements, estratègies, motivació i inspiració, i algun que un altre “Truco del Almendruco” wink

Cuentas de Instagram

Properament reprendrem les SESSIONS EN DIRECTE, per practicar molt sobre accions de màrqueting, vendes i digitalització.