Hola, soc Sandra Cordone, Consultora, apassionada de la formació, mentora d’emprenedors, petites empreses, i una gran motivadora.

Desitjo compartir amb tu, tot el que sé de Màrqueting estratègico, les vendes, i la tecnologia que necessites per organitzar, digitalitzar, donar visibilitat i escalar teu negoci.

Amb els meus serveis, formacions i programes, aprendràs a treballar amb metodologies que funcionen, perquè estan més que provades.

Seràs capaç de crear estratègies reeixidesatreure més clients, millorar la comunicació amb ells, dissenyar o actualitzar les teves espais digitals, reforçar la teva imatge de marca, potenciar les teves habilitats, el teu talent incrementar la teva productivitat i aconseguir resultats.

Treballarem junts en crear i fer créixer la teva empresa de forma eficaç, sense renunciar als teus valors, la teva pròpia essència; sentint-te feliç d’aconseguir l’estil de vida professional que tant anheles

Coneix-me una mica més… 

Estimo la meva casa, la meva família, els amics i la meva gossa TRUFA; a qui vaig adoptar fa 7 anys i amb qui tenim una connexió molt especial.
Alegre, entusiasta, segura del que sóc i el que vull, m’agrada conèixer persones i connectar-les entre si quan noto que els seus projectes i energia, es beneficiarien mútuament. Facilito la col·laboració.
Sóc una persona summament curiosa amb el coneixement, i és per això que estic en continu aprenentatge de coses molt diverses, però que sento em complementen i m’ajuden a seguir creixent.
M’estic permetent ser imperfecta, no t’imagines el bé que em senti…
Sé gaudir de les petites coses, però també tinc gustos cars com el viatjar; al meu entendre, el millor diners invertits sense cap dubte.
Adoro els nens, m’agrada compartir temps amb ells, veure’ls interactuar, escoltar…, i al costat de la meva gossa Trufa i els espais naturals, solen ser un dels meus cables a terra.
Tinc hobbies molt dispersos, estimo llegir, veure créixer i tenir cura de les meves plantes i arbrets, quedar amb amics, sóc submarinista, apicultora, motard, gaudeixo passejant per entorns salvatges, també per altres plens d’història. A tot li trobo relació, i això moltes vegades m’inspira per aplicar-lo després a la meva feina.

CREC EN EL PODER DE LES PERSONES, ÉS PER AIXÒ QUE A LA MEVA MANERA DE VEURE…

 

El millor màrqueting és ser-te fidel al que tu ets i vols, confiar en tu mateix, tenir seguretat i saber quin és el teu camí, expressar-te sense pors i transformar tot això en el teu estil de vida

Et convido a participar en la meva pàgina de Facebook <<Fes clic aquí>> , espere el teu suport, el teu “M’agrada”, és molt important per a mi.

Biografia professional

Decidida a ajudar a professionals autònoms i Petites Empreses a construir les seves pròpies estratègies de Màrqueting, Vendes, Comunicació i ús de la Tecnologies que els permetin donar visibilitat, desenvolupar i impulsar i dinamitzar el seu negoci

Consultora, formadora i amb vocació de servei, els seus clients diuen que fa fàcil el que trobaven difícil, té alta capacitat de treball i una energia que s’encomana.
La seva missió, formar i guiar persones a crear la seva pròpia empresa, i millorar la que tenen; apostant per la frescor, autenticitat i la motivació.

Sandra, participa en nombrosos Centres de Promoció Econòmica de Catalunya, per ajudar a desenvolupar el teixit productiu de les empreses i comerços de diverses ciutats. També col·labora amb centres de formació, i altres entitats on imparteix cursos, tallers, ponències.

Com Consultora experta, ha format part del Recull de la Diputació de Barcelona, Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona, ESEC Formació, PIMEC, Centre Metal.lurgic de Sabadell i L’Ateneu de Sant Cugat.

És membre de la junta de ADE Vallès (Asociació de Dones Directives, Empresàries i Professionals), i participa activament en molts grups de dones a nivell nacional i internacional.

Amb estudis en Màrqueting i Comercialització, Relacions Públiques i Protocol i Enginyeria en Sistemes; l’experiència que ella considera de més valor, és la apresa per la vida mateixa, la seva família, companys de treball, amics, projectes i la societat en general.

Creu en les persones i el seu potencial, de manera que la veuràs ser molt activa (quan se li presenta l’oportunitat), anunciant amb orgull, els èxits i èxits dels seus clients, alumnes, companys i dones a les que empondera.

Va començar a treballar als 17 anys com a formadora i assistent de formació, preparant material per a impartir cursos, contractes, organitzant agendes i altres. Va treballar en diverses empreses multinacionals del seu país natal, on va tenir l’oportunitat d’aprendre les funcionalitats de departaments diversos, dedicant els últims anys a Administrar Xarxes Informàtiques, i tenint al seu càrrec departaments tècnics i de formació. Pràcticament sempre treball amb homes, i això la va portar a afermar la seva convicció emponderar a la dona, tant en el món laboral com en el social.

Després va venir a viure una experiència laboral a Barcelona, també en el món de la tecnologia Consultiva; es va enamorar d’aquesta meravellosa ciutat i va establir arrels aquí.

Va seguir treballant en Multinacionals del sector tècnic, com a Consultora i responsable de Desenvolupar negoci per a un fabricant de Programari LIDER en el mercat mundial, sent al seu torn interlocutora entre els departaments tècnics i Comercial, per contribuir a que els projectes es compleixin en funcionalitat, temps i expectatives dels clients.
No va poder evitar participar en tot el referent al Màrqueting, donat que al seu parer tots els fabricants de programari semblaven dir el mateix, i la seva creativitat i joventut no li permetien deixar passar per alt la renovació d’una estratègia que considerava super important.

El 2011 va decidir Emprendre seu propi projecte, Encerta Consulting (la seva empresa), en la qual bolcar tot l’après durant més de 2 dècades de treball i esforç constant.

Ara disposa de l’absoluta llibertat per crear els seus propis productes i serveis, destinats a cobrir les necessitats de diversos sectors empresarials.

Aconseguir l’èxit de les persones, és la seva addicció. Està compromesa en compartir les seves pròpies metodologies, que et inspiraran i prepararan per gestionar el teu negoci de forma assertiva.

Això la porta a mantenir amb tu un estil de comunicació molt propera i directa, atès que no desitja impressionar-, sinó acompanyar-te; veuràs que evita els formalismes i discursos encartonats.

Si vols OPTIMITZAR les teves estratègies de MÀRQUETING i COMUNICACIÓ, subscriu-te al seu Newsletter. Rebràs quinzenalment i gratis per email, els seus consells per a marques que vulguin vendre al món digital

Subscriur-te a la newsletter per rebre les meves notícies per email i la meva guia de regal

“MÀRQUETING PER EMPRESES QUE COMENCEN”

col·laboro amb