ELS MEUS SERVEIS SÓN PERSONALITZATS I EXCLUSIUS PER A TU

On poso tots els meus coneixements per ajudar-te a millorar i reenfocar el teu negoci

Estratègies de Màrqueting per generar més i millors vendes

Les decisions preses en màrqueting afecten als clients, als membres de l’empresa i als col·laboradors externs. Traçar les Estratègies adequades per a una empresa i sector, requerirà d’un procés previ d’estudi, reflexió, voluntat i presa de decisions.

Webs, Botigues online i blocs que enamoren

Senzilles, estètiques, que transmetin els teus valors, t’ajudin a guanyar clients i a diferenciar-te dels teus competidors.

Aportarem estratègies de contingut amb bona planificació SEO.

Comunicació estratègica

T’ajudem a crear un Pla de continguts online i offline, ampliant la teva visibilitat, reforçant el teu Branding de marca, i la possibilitat d’aconseguir més i millors clients durant les 24 hores els 365 dies de l’any.

Newsletters, pàgines d’aterratge (Landing Page), Banners, anàlisi de les teves Xarxes Socials i Bloc + l’assessorament de com pots construir Relacions Digitals efectives.

Documentació comercial única

Cuidarem el detall la imatge que proyectarás, la documentació comercial de la teva empresa o negoci és papereria sí, però et representa, així com l’elecció del teu nom, logotip, colors, tipografies i eslògan.
Permet-nos mostrar la millor imatge del que vols transmetre.

Sessions de Consultoría, Mentoría i Acompanyament

Estudiem les teves necessitats al detall per desenvolupar-te un Pla de treball a mida, orientat a impulsar el teu negoci, potenciant les teves estratègies de Màrqueting, Vendes, Comunicació i innovació, amb les tàctiques i accions més actuals i adients per les teves necessitats i sector.

Cursos, Formacions i Ponències

En quines àrees formem?

Màrqueting – Vendes – Comunicació – Branding – Eines tecnològiques i d’automatització – Innovació

A qui ens dirigim?

Professionals Autònoms – Comerços – Petites Empreses – Entitats

On es realitzen les formacions?

Podràs formar-te In Company, en un Coworking, a les instal·lacions de la teva entitat, on tu decideixis. També pots visitar la meva escola on de ofereixo alguns programes online.

T’oferim la possibilitat de ATRAURE, CONNECTAR i visibilitzar el teu negoci a potencials clients durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any

Necessites sigui 🎤 Speaker al teu esdeveniment? En el vídeo em veuràs a

Mercabarna Demostracions

Parlant sobre com Dinamitzar les Xarxes Socials de la teva empresa (als 59 segons)

<< EL QUE DIUEN… CLIENTS, ALUMNES I COL·LABORADORS >>