LA TEVA COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA NO OBTÉ ELS RESULTATS DESITJATS, PERÒ EL TEU COMERÇ NECESSITA QUE HO VEGIN I ESCOLTIN

Ampliem la teva visibilitat i la possibilitat de captar nous clients.

T’ajudem a crear i redefinir la comunicació que necessites per relacionar-te amb els teus clients i mercat objectiu.

Hi ha una infinitat de canals online i offline, juntes escollirem els més adequats per al teu sector i objectius a cobrir.

Traçarem alhora, l’estratègia personalitzada a seguir, indispensable per donar-te a conèixer amb eficàcia.

CONSTRUIM LA TEVA ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ, EL TEU MÀRQUETING DE CONTINGUTS

La creació d’una estratègia de comunicació és molt important per a tot tipus i grandària d’empreses. És per això que tu no pots encarregar-te de tot. Per progressar i ser més efectiu el millor és demanar ajuda, i jo com a professional que m’agraden els reptes, conte amb els coneixements i experiència per oferir-te un projecte que parli de tu, ressaltant les fortaleses del teu negoci, creant un vincle de confiança que només et repercutirà en beneficis

Newsletters, Banners, Videos, Landing Page, i Infoproductes

Hi ha moltes formes de promocionar el teu negoci, però a mi m’agrada utilitzar aquest punt d’originalitat que motiva la participació de la teva xarxa de contactes, i ajuda a influir positivament en la repercussió del que estàs comunicant, adaptant-nos al teu llenguatge i pressupost.

En conseqüència, les meves propostes donaran vida al teu negoci. Dissenyaré Newsletters, formularis en línia, Videos, pàgines d’aterratge (landing page), Infoproductos i altres accions que permetin guanyar visibilitat, interacció i presència.
Vols veure un exemple de video + automatització? Fes clic aquí

Automatitzo les teves campanyes d’eMail

On abans passaves desapercebut, ara guanyaràs notorietat.

Creem, distribuïm i gestionem les teves campanyes de màrqueting directe, aportant frescor i creativitat a les accions de sempre.

Usem les sol·lucions tecnologiques de gestió i automatització, com Mailchimp i Mailerlite, el que ens ajudarà alhora a anar depurant les teves bases de dades (altes, baixes i actualitzacions dels teus contactes), i tot adaptat al nou RGPD (Reglament General de Protecció de Dades).

Pla de Comunicació Digital

Faré un Pla de Mitjans Socials a la teva mida, útil i efectiu; per tal de treure el màxim partit a la teva presència online i els canals on tinguis presència.

Ja saps que estar a internet t’obre portes, d’altra banda, també pot comportar la possibilitat de generar certs descontents, alguns sense fonaments, però allà estaré per donar-te les claus de com traçar un bon protocol de crisi.

Estar o no estar, aquesta és la qüestió … (Shakespeare m’has inspirat!).
«Estar, però fer-ho bé» wink .

Xarxes Socials amb més visibilitat

Auditoria de les teves xarxes socials:

Analitzo la teva presència a les xarxes socials, i et lliuro un informe detallat, on et inclouré propostes de millora; és a dir, que tu mateixa podries aplicar. Si ho prefereixes, podríem posar en marxa aquestes accions des Acierta Consulting.

Calendari editorial de publicacions:

Creem un calendari editorial amb el qual saber que publicar en cada moment per lograr una visibilitat optimitzada.

Post per les teves xarxes i optimització SEO d’artícles per el teu bloc:

Desenvolupem continguts de gran valor per als teus Xarxes Socials, amb propostes atractives de disseny i contingut.

Optimitzem els teus articles perquè vagin guanyat posicionament a Google, i així aconseguir tenir un Bloc actiu i saludable.

Aprendre com relacionar-te en les Xarxes Socials:

T’ensenyarem com pots cuidar de les relacions públiques digitals amb el teus clients i potencials, implementant protocols d’actuació personalitzats, davant peticions d’informació, queixes, i els trucs de com pots convertir a moltes d’elles en oportunitat de negoci, de venda, de satisfacció.

SÉ COM CONSTRUIR RELACIONS MUTUAMENT BENEFICIOSES

ENTRE LA TEVA EMPRESA I EL TEU PÚBLIC OBJETIU

PLA DE COMUNICACIÓ mentoritzat

Un servei pensat per a qui vol aprendre a realitzar el seu propi Pla de Comunicació, aquesta primera vegada sota la meva mentoria, i els propers anys amb la metodologia i indicacions apreses.

PER QUÈ CONTRACTAR AQUEST SERVEI?

A l’igual que altres professionals, posseeixo uns valors diferencials a l’hora d’oferir els meus serveis, i tant contractis el meu Pla de Comunicació estratègic, com el meu Pla de Comunicació estratègic mentoritzat, comprovaràs el següent:

Optimizaré teva comunicació, els teus clients i seguidors de percebre un canvi per a millor, hi haurà un abans i un després.

Et ensenyaré a utilitzar unes eines molt intuïtives, que et permetran crear els documents corporatius que necessitis, el que al seu torn t’ajudarà a ampliar els teus coneixements.

Compartiré a tu trucs i consells, els que t’obriran moltes portes.

Aprendràs a analitzar la conducta dels visitants respecte als continguts publicats en els diferents perfils socials.

Crearàs unes campanyes de comunicació òptimes per a tu i el teu negoci, que atrauran a més i millors clients, alineats als teus valors i que estiguin disposats a pagar les preus.

Aprendràs a crear documentació comercial, amb dissenys optimitzats per al teu sector, públic objectiu i Branding de marca.

Aprendràs a convertir tots els teus continguts en la teva pròpia maquinària de posicionament SEO.

Guanyaràs en seguretat, branding de marca personal, prestigi, i això sense cap mena de dubte desencadenarà l’efecte de “Més i Millors Vendes”.

Sabràs convertir les dades en informació vàlida per a la presa de decisions i processos de millora.

Aprendràs una metodologia de treball que et permetrà autogestionar, el meu Pla de Comunicació estratègic mentoritzat et permetrà crear el teu propi Rumb per a aquest i els propers anys.

UNA COMUNICACIÓ EFECTIVA, POTS ACONSEGUIR-HO AMB LA GUIA D’UN BON PROFESSIONAL, QUE CONEGUI REALMENT AL TEU MERCAT I ALS TEUS AVANTATGES COMPETITIUS

CLIENTS I COL·LABORADORS QUE AVALEN EL MEU TREBALL

He conocido a Sandra por casualidad, en su faceta de formadora, del curso “Hablar en público con eficacia y seguridad”. 

Y tengo que decir que para mí ha sido todo un placer haber sido alumna suya. Se le nota que siente pasión por lo que hace, y sin duda sabe transmitir confianza y motivación desde el primer momento.

Yo, toda mi vida había sentido pánico escénico, y ahora, tras 8h de curso, no diré que me haya convertido en una gran oradora (para eso se necesitan bastantes horas más y practicar mucho), pero si algo puedo afirmar, es que dispongo de las bases necesarias para serlo en un futuro.

Lo más importante, he ganado confianza y seguridad en mi misma, porque como dijo Henry Ford “Tanto si crees que puedes, como si crees que no puedes, estás en lo cierto”. 

Ana

Sandra es una excelente profesional. Compromiso, dedicación, profesionalidad, conocimiento y perseverancia, son adjetivos básicos que describen su saber hacer. Encara cada proyecto como si fuera suyo propio, con una meta muy clara, ser lo más eficaz posible. Ha sido realmente un placer poder contar con ella en alguna colaboración, obteniendo unos resultados que cubrieron con creces todas las expectativas. Todo un Acierto, y seguro que seguiremos colaborando en próximas ocasiones.

David Alcaide

Channels Group Spain General Manager. Member of the Managing Committee of Xerox Spain

Una de las grandes cualidades de Sandra, es que entiende rapidamente tu proyecto, filosofia de empresa y donde quieres llegar. A partir de aqui, trazará una “ruta” con todos sus conocimientos para que llegues al éxito y llegarás. Una gran profesional y una gran persona.

Cristina Soriano Arrasa

Diseñadora e ilustradora de moda y complementos, Cristina Soriano

Para una apasionada de las colaboraciones, encontrar a Sandra ha sido un todo una acierto. Es cercana, adora lo que hace y eso se nota a la hora de implicarse en cada proyecto que empieza. He aprendido mucho de su experiencia docente y sus conocimientos en ventas y comunicación.
Es tremendamente sencillo y motivador trabajar con ella, ya que más allá de lo profesional, es una persona empática y muy generosa. Sin duda, seguiremos haciendo cosas juntas. Gracias por cruzarte en mi camino y…esas risas que nos hemos echado con nuestras conversaciones por whatsapp.

Ana María Almendro Oliva

Diseñadora web y formadora online Emprendedores, FRIKYMAMA

Sandra, una gran profesional, excelencia en el trato, muy conocedora de su trabajo. Empática, asertiva, proactiva y ante todo una gran mujer.

MONTSE OLIVERAS

Nutricionista, Casa Majó

Susana de Naranjas Foios

Acierta Consulting, un nombre muy bien escogido por su creadora Sandra Cordone, claro que si la conoces no te extraña, está llena de energía y creatividad y siempre con una sonrisa te contagia su motivación. Para ella nada es imposible, y así te lo transmite para que hagamos ese “clic” que nos ayudará a cambiar nuestra estrategia. Eso sí, toca trabajar en ello y poner de nuestra parte para conseguirlo.

En el actual panorama empresarial es necesario reinventar cada día tu negocio. El comprador evoluciona y es necesario adaptarse a este cambio si queremos conseguir el éxito. Sandra me ha ayudado a optimizar y crear nuevas estrategias de márqueting para incrementar las ventas.

Eva Fontanet

Gerente, Somdos Sabadell Salut SL - Oficina colaboradora de Sanitas

He asistido a diferentes tipos de formación con Sandra, tanto online como presenciales, y me encanta la forma que tiene de enseñar y motivarte. 

Porque lo hace muy facil, y personaliza mucho según tus necesidades, para que lo que nos enseña nos sea realmente útil y practico tanto personal como profesionalmente. 

Olga Calvo Sole

Responsable de Marketing, Marc Perruquer

Sandra tiene una innata voluntad de servicio y todo y tener una amplia experiencia y conocimientos siempre escucha y deja que los demás expongan sus ideas y opiniones, aprovechando lo mejor para construir proyectos más sólidos. Es una incansable trabajadora y una relaciones públicas excelente dado su intenso y agradable carisma personal. El engranaje perfecto para realizar los proyectos, grandes o pequeños.

Manel España Lluis

Innovación y Empresa, UEI-Cercle d'Empresaris

Sandra simplemente es una todo terreno que pisa fuerte y deja huella por donde pasa. En sus formaciones se muestra natural y directa, por lo que consigue conectar con su público y hacer llegar su mensaje. Se preocupa enormemente de todos los proyectos de sus alumnos, ayudando de manera continuada, con sus comentarios y valoraciones. Cuando la conozcas verás que tengo razón.

Veronica del Olmo

Creadora Oh! Jabón, Cosmética Natura

TREBALL AMB TECNOLOGIA DE FÀCIL ÚS I APRENENTATGE,

QUE TÚ MATEIXA PODRIES GESTIONAR EN EL CAS DE TENIR TEMPS

Complementa els teus Estratègies de Comunicació amb accions de Màrqueting efectives