LA TEVA COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA NO OBTÉ ELS RESULTATS DESITJATS, PERÒ EL TEU COMERÇ NECESSITA QUE HO VEGIN I ESCOLTIN

Ampliem la teva visibilitat i la possibilitat de captar nous clients.

T’ajudem a crear i/o redefinir la comunicació que el teu negoci necessita per relacionar-se amb els teus clients i mercat objectiuo.

Hi ha una infinitat de canals online i offline, junts escollirem els més adequats per al teu sector i objectius a cobrir, i traçarem l’estratègia a seguir, indispensable per donar-te a conèixer amb eficàcia.

CONSTRUIM LA TEVA ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ, EL TEU MÀRQUETING DE CONTINGUTS

La creació d’una estrategia de comunicació, es molt important per tot tipus i mida de empreses, i el nostre equip sap de màrqueting, comunicació, disseny, negocis, coneixem a una àmplia gamma de sectors i la possible reacció de cada mercat, com funciona la premsa, la tecnologia digital i el bon ús de les eines apropiades, la tendència dels usuaris en línia i fora de línia respecte al teu sector.

En Acierta Consulting ens encanten els reptes, comptem amb l’experiència per oferir-te un projecte que parli de tu, ressaltant les fortaleses del teu negoci, creant un vincle de confiança que només et repercutirà en beneficis.

Plan de Comunicación Digital Mentorizado

Faré un Pla de Mitjans Socials a la teva mida, útil i efectiu; per tal de treure el màxim partit a la teva presència online i els canals on tinguis presència.

Ja saps que estar a internet t’obre portes, d’altra banda, també pot comportar la possibilitat de generar certs descontents, alguns sense fonaments, però allà estaré per donar-te les claus de com traçar un bon protocol de crisi.

Estar o no estar, aquesta és la qüestió … (Shakespeare m’has inspirat!).
«Estar, però fer-ho bé» wink .

Avantatges de contractar mi Pla de Comunicació digital mentoritzat

  • Optimizaré la teva comunicació, els teus seguidors percebre un canvi per a millor, hi haurà un abans i un després.
  • Aprendràs a crear dissenys optimitzats per al teu sector i públic objectiu.
  • Conec eines de disseny fàcils d’usar, el t’ajudarà al seu torn a ampliar els teus coneixements.
  • Compartiré amb tu trucs i consells, entre ells de com pots adaptar les imatges i els textos de les vostres entrades, a la maquinària del teu posicionament SEO.
  • Et ensenyaré a crear continguts que t’obrin moltes portes.
  • Una bona comunicació online pots aconseguir-la amb accions de baix cost, i no parlo d’accions qualsevol, sinó les dissenyades per un professional.
  • Guanyaràs en seguretat, branding de marca personal, prestigi; això sense cap mena de dubte desencadenarà en l’efecte de “Més i Millors Vendes”.
  • Aprendràs a analitzar la conducta dels teus seguidors.
  • Sabràs convertir les dades en informació vàlida per a la presa de decisions i processos de millora.
  • Crear unes campanyes de comunicació òptimes per a tu i el teu negoci, que atrauran a més i millors clients, alineats als teus valors i que estiguin disposats a pagar les preus. Perquè no hi ha res més ingrat que relacionar-te amb persones que et pregunten primer per un preu, abans de conèixer-te a tu i la teva proposta de valor.

SÉ COM CONSTRUIR RELACIONS MUTUAMENT BENEFICIOSES

ENTRE LA TEVA EMPRESA I EL TEU PÚBLIC OBJETIU

Newsletters, Banners, Landing Page, i Infoproductes

Hi ha moltes formes de promocionar el teu negoci, però a mi m’agrada utilitzar aquest punt d’originalitat que motiva la participació de la teva xarxa de contactes, i ajuda a influir positivament en la repercussió del que estàs comunicant, adaptant-nos al teu llenguatge i pressupost.

En conseqüència, les meves propostes donaran vida al teu negoci. Dissenyaré Newsletters, formularis en línia, pàgines d’aterratge (landing page) i Infoproductos.

Automatitzo les teves campanyes d’eMail

On abans passaves desapercebut, ara guanyaràs notorietat.

Creem, distribuïm i gestionem les teves campanyes de màrqueting directe, aportant frescor i creativitat a les accions de sempre.

Usem les sol·lucions tecnologiques de gestió i automatització, com Mailchimp i Mailerlite, el que ens ajudarà alhora a anar depurant les teves bases de dades (altes, baixes i actualitzacions dels teus contactes), i tot adaptat al nou RGPD (Reglament General de Protecció de Dades).

Xarxes Socials amb més visibilitat

Auditoria de les teves xarxes socials:

Analitzo la teva presència a les xarxes socials, i et lliuro un informe amb l’auditoria de les mateixes, on et inclouré propostes de millora; és a dir, que tu mateix podries aplicar, el teu Community manager o jo mateixa si així ho desitja.

Calendari editorial de publicacions:

Creem un calendari editorial amb el qual saber que publicar en cada moment per lograr una visibilitat optimitzada.

Post per les teves xarxes i optimització SEO d’artícles per el teu bloc:

Desenvoluparem continguts de gran valor per les teves Xarxes Socials, amb propostes atractives de disseny i contingut.

Optimitzem els teus articles per que ículos para que vagin guanyat posicionament a Google, i així aconseguir tenir un Bloc actiu i saludable.

Aprendre com relacionar-te en les Xarxes Socials:

T’ensenyarem com pots cuidar de les relacions públiques digitals amb el teus clients i potencials, implementant protocols d’actuació personalitzats, davant peticions d’informació, queixes, i els trucs de com pots convertir a moltes d’elles en oportunitat de negoci, de venda, de satisfacció.

TREBALL AMB TECNOLOGIA DE FÀCIL ÚS I APRENENTATGE,

QUE TÚ MATEIXA PODRIES GESTIONAR EN EL CAS DE TENIR TEMPS

Complementa els teus Estratègies de Comunicació amb accions de Màrqueting efectives

CLIENTS I COL·LABORADORS QUE AVALEN EL MEU TREBALL

He conocido a Sandra por casualidad, en su faceta de formadora, del curso "Hablar en público con eficacia y seguridad". 

Y tengo que decir que para mí ha sido todo un placer haber sido alumna suya. Se le nota que siente pasión por lo que hace, y sin duda sabe transmitir confianza y motivación desde el primer momento.

Yo, toda mi vida había sentido pánico escénico, y ahora, tras 8h de curso, no diré que me haya convertido en una gran oradora (para eso se necesitan bastantes horas más y practicar mucho), pero si algo puedo afirmar, es que dispongo de las bases necesarias para serlo en un futuro.

Lo más importante, he ganado confianza y seguridad en mi misma, porque como dijo Henry Ford "Tanto si crees que puedes, como si crees que no puedes, estás en lo cierto". 

Ana

Susana de Naranjas Foios

Sandra tiene un gran poder de comunicación. Sincero, claro y plano. Sus propuestas son motivadoras, originales y estudiadas, tiene en cuenta todos los factores que propician la consecución de objetivos.

Manoli Martin Rey

Regidora de Juventut, RR.HH y comunicación, Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Sandra es una excelente profesional. Compromiso, dedicación, profesionalidad, conocimiento y perseverancia, son adjetivos básicos que describen su saber hacer. Encara cada proyecto como si fuera suyo propio, con una meta muy clara, ser lo más eficaz posible. Ha sido realmente un placer poder contar con ella en alguna colaboración, obteniendo unos resultados que cubrieron con creces todas las expectativas. Todo un Acierto, y seguro que seguiremos colaborando en próximas ocasiones.

David Alcaide

Channels Group Spain General Manager. Member of the Managing Committee of Xerox Spain

Sandra, una gran profesional, excelencia en el trato, muy conocedora de su trabajo. Empática, asertiva, proactiva y ante todo una gran mujer.

MONTSE OLIVERAS

Nutricionista, Casa Majó

Sandra simplemente es una todo terreno que pisa fuerte y deja huella por donde pasa. En sus formaciones se muestra natural y directa, por lo que consigue conectar con su público y hacer llegar su mensaje. Se preocupa enormemente de todos los proyectos de sus alumnos, ayudando de manera continuada, con sus comentarios y valoraciones. Cuando la conozcas verás que tengo razón.

Veronica del Olmo

Creadora Oh! Jabón, Cosmética Natura

Sandra tiene una innata voluntad de servicio y todo y tener una amplia experiencia y conocimientos siempre escucha y deja que los demás expongan sus ideas y opiniones, aprovechando lo mejor para construir proyectos más sólidos. Es una incansable trabajadora y una relaciones públicas excelente dado su intenso y agradable carisma personal. El engranaje perfecto para realizar los proyectos, grandes o pequeños.

Manel España Lluis

Innovación y Empresa, UEI-Cercle d'Empresaris