L’ÚNICA PERSONA QUE POT FER REALITAT ELS SEUS SOMNIS, ÉS LA MATEIXA PERSONA QUE ELS TÉ

si… TU, i per a això comptaràs amb tot el meu suport.

Consultoria, Acompanyament i Coaching, totalment personalitzat.

3 SERVEIS EN 1

Escoltaré les teves necessitats, situacions que vols canviar o reconduir, després d’analitzar-les et plantejaré les àrees de millora, i com pots transformar-les mitjançant un Pla d’acció, exclusiu per a tu.

Aquestes sessions són per a tu si…

Necessites impulsar el teu negoci, potenciar les teves estratègies de Màrqueting, generar més Vendes i/o redefinir la teva Comunicació, amb les tàctiques i accions més actuals i adients per a tu i el teu sector

DURANT LA SESSIÓ…

Consultoria

Tota Persona, Empresa, Projecte, necessita assolir uns determinats objectius, m’explicaràs les teves necessitats, i junts identificarem els recursos dels que ja disposes i els que necessites incorporar, per arribar de forma més ràpida i eficient a aconseguir els resultats que desitges assolir.

Utilitzo un llenguatge clar i directe, amb estratègies d’acció immediata, de manera que aquest mateix dia podràs començar a posar en marxa el que hem vist en la sessió.

Acompanyament i Coaching

Basant-se en les teves necessitats crearem un Pla d’acció, amb el qual fomentaré el teu acompliment, això comportarà que la teva Empresa, començarà a treballar en un context productiu.

Et faré preguntes poderoses (sóc molt preguntona, jajaja), que et convidaran a reflexionar profundament, però amb l’única finalitat de generar en tu respostes encertades i resolutives.

SESSIONS ONLINE A UN CLIC DE TU

JUNTS TROBAREM MILLORS ALTERNATIVES PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS, DESPERTAR ESE POTENCIAL QUE TENS I PORTES DINS

1- Reserva tu sesión de 45 minutos

2- Recibirás un mail para acordar día y hora

3- Hacemos la sesión, veremos todos los temas que necesitas tratar

ET FACILITARÉ EINES, METODOLOGIES I RECURSOS ORIENTATS A L’ENFOCAMENT QUE NECESSITA EL TEU NEGOCI

Per això, no es tracta d’un pla definit per endavant, ja que cada persona, cada empresa i cada context poden derivar a tot un món de possibilitats i de formes d’observar, analitzar i prendre un curs d’acció determinat.

col·laboro amb