ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING PER GENERAR MÉS I MILLORS VENDES

Empoderaré el teu Branding de marca personal, empresarial, als teus productes i serveis.

Estudiem les teves necessitats al detall per desenvolupar-te un Pla de treball a mida, orientat a impulsar el teu negoci, potenciant les teves estratègies de Màrqueting digital i convencional; amb les tàctiques i accions comercials més actuals i adients per al teu sector i necessitats.

COM ACONSEGUIRÈ PER A TU UNA ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING EFECTIVA?

El primer de tot serà conèixer-te a través d’una Consultoria completa. Analitzaré la teva situació actual, on et trobes, com et defineixes a tu, als teus serveis i els teus productes, que vols aconseguir (pretensions) i objectius.

Després confeccionaré una proposta a mida sobre les estratègies a seguir, empoderaré al teu Branding de marca personal, empresarial, el teu model de negoci; i si ho necessites t’ajudaré a reajustar els preus ideals de venda, perquè cada persona i negoci és únic.

Pla de Màrqueting estratàgic Mentoritzat

La creació de un Pla de Màrqueting estratègic mentoritzat, és molt important per l’evolució de tot tipus i mida d’empreses.

Es tracta de un document a mida, efectiu i molt complet, on es descriuré totes les accions i táctiques que puguis a la comercialització dels teus productes, serveis i de tu com Marca personal, tant en els canals online com offline.

Avantatges de contractar la meva Pla de Màrqueting estratègic mentoritzat

  • Conec una àmplia gamma de sectors, la possible reacció que puguin tenir dels teus productes i serveis.

 

  • Atraure més i millors clients, alineats als teus valors i que estiguin disposats a pagar els preus. Perquè no hi ha res més ingrat que relacionar-te amb persones que et pregunten primer per un preu, abans de conèixer-te a tu i la teva proposta de valor.
  • Crear uns objectius de vendes assumibles, i de ser necessari ajudar-te a reajustar els preus dels teus productes i serveis.
  • Claredat empresarial, aquest Pla et permetrà conèixer-te més a tu, i la proposta de valor que ofereixes. Aprenderás a analitzar la conducta dels consumidors en tots els teus canals online i offline. Te ensenyaré a convertir les dades en estadístiques vàlides per estudiar al teu client ideal, la teva competència, els teus proveïdors i així traçar un rumb fix, però amb la flexibilitat suficient per canviar alguna cosa i adaptar-te als canvis, de ser necesari. Investigo al mercat permanentment, de manera que compartiré amb tu tots els meus coneixements, i propostes de millora pel que fa a la teva proposta.
  • Autogestió, amb mi Plan de Màrqueting estratègic mentoritzat, podràs crear el teu mateixa el teu propi Pla per als propers anys.

SÉ COM CONSTRUIR RELACIONS MÚTUAMENT BENEFICIOSES

ENTRE LA TEVA EMPRESA I EL TEU PÚBLIC OBJETIU

Automatizació de màrqueting

Poder facilitar l’entrada de clients potencials, que et preguntin pels teus serveis i productes i fins i tot et comprin, és una gran motivació a tant esforç que hi dediques al teu treball.

Hi ha una infinitat d’eines tecnològiques i tècniques que faré servir per automatitzar els teus processos, a les que anomeno LEAD MAGNET, però el primer serà definir a la perfecció els objectius que pretens aconseguir, per crear el teu embut o embuts de vendes.

Embuts de venda efectius

Quins objectius de venda t’has marcat? Ja sé, sóc preguntona, i creu-me com més sàpiga de tu i el teu negoci, millors resultats tindràs.

Treballaré al costat de tu per conèixer a la perfecció les teves aspiracions i donaré forma a les eines de visualització actives que ajudin a donar-te a conèixer (Web Bloc, Xarxes socials, documentació comercial, etc.); per després poder crear-te un circuit de conversió òptim i personalitzat. Per on durem a les persones interessades en tu i en el que ofereixes, i així aconseguir ingressos recurrents.

TREBALL AMB TECNOLOGIA DE FÀCIL ÚS I APRENENTATGE,

QUE TU MATEIXA PODRIES GESTIONAR EN EL CAS TENIR TEMPS

Complementa els teus Estratègies de Màrqueting amb accions de Comunicació eficaç

CLIENTS I COL·LABORADORS QUE AVALEN EL MEU TREBALL

He conocido a Sandra por casualidad, en su faceta de formadora, del curso "Hablar en público con eficacia y seguridad". 

Y tengo que decir que para mí ha sido todo un placer haber sido alumna suya. Se le nota que siente pasión por lo que hace, y sin duda sabe transmitir confianza y motivación desde el primer momento.

Yo, toda mi vida había sentido pánico escénico, y ahora, tras 8h de curso, no diré que me haya convertido en una gran oradora (para eso se necesitan bastantes horas más y practicar mucho), pero si algo puedo afirmar, es que dispongo de las bases necesarias para serlo en un futuro.

Lo más importante, he ganado confianza y seguridad en mi misma, porque como dijo Henry Ford "Tanto si crees que puedes, como si crees que no puedes, estás en lo cierto". 

Ana

Susana de Naranjas Foios

Sandra tiene un gran poder de comunicación. Sincero, claro y plano. Sus propuestas son motivadoras, originales y estudiadas, tiene en cuenta todos los factores que propician la consecución de objetivos.

Manoli Martin Rey

Regidora de Juventut, RR.HH y comunicación, Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Sandra es una excelente profesional. Compromiso, dedicación, profesionalidad, conocimiento y perseverancia, son adjetivos básicos que describen su saber hacer. Encara cada proyecto como si fuera suyo propio, con una meta muy clara, ser lo más eficaz posible. Ha sido realmente un placer poder contar con ella en alguna colaboración, obteniendo unos resultados que cubrieron con creces todas las expectativas. Todo un Acierto, y seguro que seguiremos colaborando en próximas ocasiones.

David Alcaide

Channels Group Spain General Manager. Member of the Managing Committee of Xerox Spain

Sandra, una gran profesional, excelencia en el trato, muy conocedora de su trabajo. Empática, asertiva, proactiva y ante todo una gran mujer.

MONTSE OLIVERAS

Nutricionista, Casa Majó

Sandra simplemente es una todo terreno que pisa fuerte y deja huella por donde pasa. En sus formaciones se muestra natural y directa, por lo que consigue conectar con su público y hacer llegar su mensaje. Se preocupa enormemente de todos los proyectos de sus alumnos, ayudando de manera continuada, con sus comentarios y valoraciones. Cuando la conozcas verás que tengo razón.

Veronica del Olmo

Creadora Oh! Jabón, Cosmética Natura

Sandra tiene una innata voluntad de servicio y todo y tener una amplia experiencia y conocimientos siempre escucha y deja que los demás expongan sus ideas y opiniones, aprovechando lo mejor para construir proyectos más sólidos. Es una incansable trabajadora y una relaciones públicas excelente dado su intenso y agradable carisma personal. El engranaje perfecto para realizar los proyectos, grandes o pequeños.

Manel España Lluis

Innovación y Empresa, UEI-Cercle d'Empresaris