ESTRATÈGIES DE MÀRQUETING PER GENERAR MÉS I MILLORS VENDES

Empoderaré el teu Branding de marca personal, empresarial, als teus productes i serveis.

Estudiem les teves necessitats al detall per desenvolupar-te un Pla de treball a mida, orientat a impulsar el teu negoci, potenciant les teves estratègies de Màrqueting digital i convencional; amb les tàctiques i accions comercials més actuals i adients per al teu sector i necessitats.

COM ACONSEGUIRÈ PER A TU UNA ESTRATÈGIA DE MÀRQUETING EFECTIVA?

El primer de tot serà conèixer-te a través d’una Consultoria completa. Analitzaré la teva situació actual, on et trobes, com et defineixes a tu, als teus serveis i els teus productes, que vols aconseguir (pretensions) i objectius.

Després confeccionaré una proposta a mida sobre les estratègies a seguir, empoderaré al teu Branding de marca personal, empresarial, el teu model de negoci; i si ho necessites t’ajudaré a reajustar els preus ideals de venda, perquè cada persona i negoci és únic.

Automatizació de màrqueting

Poder facilitar l’entrada de clients potencials, que et preguntin pels teus serveis i productes i fins i tot et comprin, és una gran motivació a tant esforç que hi dediques al teu treball.

Hi ha una infinitat d’eines tecnològiques i tècniques que faré servir per automatitzar els teus processos, a les que anomeno LEAD MAGNET, però el primer serà definir a la perfecció els objectius que pretens aconseguir, per crear el teu embut o embuts de vendes.

Embuts de venda efectius

Quins objectius de venda t’has marcat? Ja sé, sóc preguntona, i creu-me com més sàpiga de tu i el teu negoci, millors resultats tindràs.

Treballaré al costat de tu per conèixer a la perfecció les teves aspiracions i donaré forma a les eines de visualització actives que ajudin a donar-te a conèixer (Web Bloc, Xarxes socials, documentació comercial, etc.); per després poder crear-te un circuit de conversió òptim i personalitzat. Per on durem a les persones interessades en tu i en el que ofereixes, i així aconseguir ingressos recurrents.

Pla de Màrqueting estratàgic

La creació d’un Pla de Màrqueting estratègic, és molt important per a l’evolució de tot tipus i grandària d’empreses.

Es tracta d’un document a mida, efectiu i molt complet que marcarà el teu rumb, on descriuré totes les accions i tàctiques que puguis aplicar a la comercialització dels teus productes, serveis i de tu com a Marca personal, tant en els canals online com offline. No hi ha un únic Pla per a tots, invertir en aquest servei, et donarà la tranquil·litat de fer les coses bé.

SÉ COM CONSTRUIR RELACIONS MÚTUAMENT BENEFICIOSES

ENTRE LA TEVA EMPRESA I EL TEU PÚBLIC OBJETIU

PLA DE MÀRQUETING MENTORITZAT

Un servei pensat per a qui vol aprendre a realitzar el seu propi Pla de Màrqueting, aquesta primera vegada sota la meva mentoria, i els propers anys amb la metodologia i indicacions apreses.

PER QUÈ CONTRACTAR AQUEST SERVEI?

A l’igual que altres professionals, posseeixo uns valors diferencials a l’hora d’oferir els meus serveis, i tant contractis el meu Pla de Màrqueting estratègic, com el meu pla de màrqueting estratègic mentoritzat, comprovaràs el següent:

Conec una àmplia gamma de sectors, la possible reacció que puguin tenir els mercats respecte als teus productes i serveis.

Sé com atraure més i millors clients, alineats al que ofereixes i que estiguin disposats a pagar les preus. Perquè no hi ha res més ingrat que relacionar-te amb persones que et pregunten primer per un preu, abans de conèixer-te a tu, el teu producte, servei, i proposta de valor.

Tinc àmplia experiència en establir objectius de vendes assumibles, i de ser necessari ajudar-te a reajustar els preus dels teus productes i serveis.

Aprendràs a analitzar la conducta dels consumidors en tots els teus canals online i offline.

Aprendràs una metodologia de treball que et permetrà autogestionar-te, el meu pla de màrqueting estratègic mentoritzat et permetrà crear el teu propi Pla per a aquest i els propers anys.

Investigo a el mercat permanentment, de manera que compartiré amb tu tots els meus coneixements, i propostes de millora pel que fa a la teva proposta.

Puc brindar claredat empresarial, conèixer-te més a tu, i a la proposta de valor que pots oferir.

Et ensenyaré a mesurar i interpretar dades, i convertir els mateix en estadístiques vàlides per estudiar al teu client ideal, la teva competència, les teves proveïdors i així traçar un rumb fix, però amb la flexibilitat suficient per canviar alguna cosa i adaptar-te als canvis, de ser necessari.

TREBALL AMB TECNOLOGIA DE FÀCIL ÚS I APRENENTATGE,

QUE TU MATEIXA PODRIES GESTIONAR EN EL CAS TENIR TEMPS

Complementa els teus Estratègies de Màrqueting amb accions de Comunicació eficaç