SI NO ESTÀS A INTERNET NO EXISTEIXIS… AJUDEM AL NEGOCI LOCAL A ATRAURE MÉS CLIENTS DES D’INTERNET

Creem projectes web, millorant la imatge del teu negoci.

Els nostres projectes Webs, que reuneixen una experiència completa, assessorament i consultoria. Amb la qual passaràs de tenir clients neutrals a potencials referenciadores dels teus productes i serveis. Guanyaràs en imatge, fidelització, posicionament, i això t’ajudarà a prospectar mercats, ser més visible i captar nous clients.

UNA ESTRATÈGIA DIGITAL DE CONTINGUTS A MIDA PER TU

Webs i Blocs

Creem webs senzilles, estètiques, que transmeten els teus valors, amb bona planificació SEO, i que t’ajudaran a diferenciar-te dels teus competidors.

Et aportarem contingut i consells de qualitat i interès, específics per als usuaris a qui et dirigeixes; al seu torn ells gaudiran d’una bona experiència de navegació i sensació de professionalitat.

Si ja tens un web però necessites donar-li personalitat, un aspecte i continguts més actuals, consulta’ns, hem donat nova vida a moltes webs que no transmetien, ni connectaven; i ara s’han convertit en canals reals de captació, publicitat i prospecció de clients.

Botigues online

La metodologia de treball és molt més completa que la de projectes webs. T’ajudarem a més a establir els protocols de Logística i distribució, zones òptimes de vendes, passarel·les de pagament, promocions, banners, definir productes estrella, categories, talles, colors, preus psicològics, i a promoure la generació de vendes creuades, escalables i recurrents; així com crear una estratègies amb els teus productes de fora de temporada.

Et crearem una maquinària de vendes que treballa els 365 dies de l’any i durant les 24hs Què més pots demanar?

WEBS, BOTIGUES ONLINE I BLOCS QUE ENAMORIN

COM HO FEM?

Necessitem parlar amb tu, saber qui ets, que ofereixes i que necessites. Treballem amb molta il·lusió perquè les petites empreses puguin tenir accés a una web professional. Vam gaudir de cada projecte fent-ho especial i únic, oferint tot el nostre coneixement sobre disseny, màrqueting, vendes, comunicació, imatge de marca, i la tecnologia que acompanyi la situació, creixement i objectius del teu negoci.