SI NO ESTÀS A INTERNET NO EXISTEIXIS… AJUDEM AL NEGOCI LOCAL A ATRAURE MÉS CLIENTS DES D’INTERNET

Creem projectes web, millorant la imatge del teu negoci.

Els nostres projectes Webs, que reuneixen una experiència completa, amb la qual passaràs de tenir clients neutrals a potencials referenciadores dels teus productes i serveis. Guanyaràs en imatge, fidelització, posicionament, i això t’ajudarà a prospectar mercats, ser més visible i captar nous clients.

UNA ESTRATÈGIA DIGITAL DE CONTINGUTS A MIDA PER TU

Et aportaré continguts i consells de qualitat i interès, específics per als usuaris a qui et dirigeixes; al seu torn ells gaudiran d’una bona experiència de navegació i sensació de professionalitat. Adaptada a tots els dispositius que de moment hi ha al mercat (PC, Tablet, Mòbil).

Webs i Blocs

Webs senzilles, estètiques, que transmeten els teus valors, amb bona planificació SEO, i que t’ajudaran a diferenciar-te dels teus competidors.

Si ja tens un web però necessites donar-li personalitat, un aspecte i continguts més actuals, consulta’ns, hem donat nova vida a moltes webs que no transmetien, ni connectaven; i ara s’han convertit en canals reals de captació, publicitat i prospecció de clients.

Botigues online

La metodologia de treball és molt més completa que la de projectes webs. T’ajudarem a més a establir els protocols de Logística i distribució, zones òptimes de vendes, passarel·les de pagament, promocions, banners, definir productes estrella, categories, talles, colors, preus psicològics, i a promoure la generació de vendes creuades, escalables i recurrents; així com crear una estratègies amb els teus productes de fora de temporada.

Et crearem una maquinària de vendes que treballa els 365 dies de l’any i durant les 24hs Què més pots demanar?

WEBS, BOTIGUES ONLINE I BLOCS QUE ENAMORIN

COM HO FEM?

Necessitem parlar amb tu, saber qui ets, que ofereixes i que necessites. Treballem amb molta il·lusió perquè les petites empreses puguin tenir accés a una web professional. Vam gaudir de cada projecte fent-ho especial i únic, oferint tot el nostre coneixement sobre disseny, màrqueting, vendes, comunicació, imatge de marca, i la tecnologia que acompanyi la situació, creixement i objectius del teu negoci.

CLIENTS I COL·LABORADORS QUE AVALEN EL MEU TREBALL

Acierta Consulting, un nombre muy bien escogido por su creadora Sandra Cordone, claro que si la conoces no te extraña, está llena de energía y creatividad y siempre con una sonrisa te contagia su motivación. Para ella nada es imposible, y así te lo transmite para que hagamos ese “clic” que nos ayudará a cambiar nuestra estrategia. Eso sí, toca trabajar en ello y poner de nuestra parte para conseguirlo.

En el actual panorama empresarial es necesario reinventar cada día tu negocio. El comprador evoluciona y es necesario adaptarse a este cambio si queremos conseguir el éxito. Sandra me ha ayudado a optimizar y crear nuevas estrategias de márqueting para incrementar las ventas.

Eva Fontanet

Gerente, Somdos Sabadell Salut SL - Oficina colaboradora de Sanitas

Susana de Naranjas Foios

Una de las grandes cualidades de Sandra, es que entiende rapidamente tu proyecto, filosofia de empresa y donde quieres llegar. A partir de aqui, trazará una “ruta” con todos sus conocimientos para que llegues al éxito y llegarás. Una gran profesional y una gran persona.

Cristina Soriano Arrasa

Diseñadora e ilustradora de moda y complementos, Cristina Soriano

Para una apasionada de las colaboraciones, encontrar a Sandra ha sido un todo una acierto. Es cercana, adora lo que hace y eso se nota a la hora de implicarse en cada proyecto que empieza. He aprendido mucho de su experiencia docente y sus conocimientos en ventas y comunicación.
Es tremendamente sencillo y motivador trabajar con ella, ya que más allá de lo profesional, es una persona empática y muy generosa. Sin duda, seguiremos haciendo cosas juntas. Gracias por cruzarte en mi camino y…esas risas que nos hemos echado con nuestras conversaciones por whatsapp.

Ana María Almendro Oliva

Diseñadora web y formadora online Emprendedores, FRIKYMAMA

TREBALL AMB TECNOLOGIA DE FÀCIL ÚS I APRENENTATGE,

QUE TU MATEIXA PODRIES GESTIONAR EN EL CAS TENIR TEMPS

Complementa els teus Estratègies de Màrqueting amb accions de Comunicació eficaç